BOKA BESÖK 031 88 11 14

Takbyte BRF


Vi skapar, täta, vackra och hållbara tak för BRF:er / Bostadsrättföreningar i Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Lerum, Partille med omnejd. Vi är givetvis verksamma i hela Västra Götaland men lyfter upp våra utförda jobb och nöjda kunder lite extra på denna webbplats.

Vi har stor kapacitet och gedigen erfarenhet och vill gärna hjälpa er bostadsrättsförening / BRF med ert nästa takbyte. Vi gör även takbyten åt företag, fastighetsägare, kyrkor och skolor mm. Inget takprojekt är för stora eller för små för oss. Vi hjälper er med takpannor, tegelpannor, betongpannor, lertegel, plåttak för industribyggnader och ladugårdar, svetspapp / gummiduk, solcellstak i samband med ett takbyte och plåtslageriarbeten såsom plåthuvar, skorstenar, stosar, takkupor, balkongtäckningar, bandplåtningar etc.

Installation av solceller i samband med en takomläggning

Vi kan även hjälpa er BRF med installation av solceller eller diverse plåtarbeten i samband med en takomläggning eller takbyte.

Våra duktiga takläggare guidar dig till rätt produkt för erat tak

Vi skapar värde genom täta, vackra och hållbara tak. Vi har stor kapacitet och gedigen erfarenhet och vill gärna hjälpa dig med stora eller små projekt. Bostadsrättsföreningar, privatpersoner, samfälligheter och fastighetsägare är alla välkomna!

KONTAKTA OSS
Ett villatak med betongpannor

Tegel och betongpannor

En ladugård med plåttak

Plåttak

Svetspapp och gummiduk på tak

Svetspapp/gummiduk

En villa i Göteborg med solceller

Solceller i samband med en takomläggning

Hus med gröna sedumtak

Gröna tak/Sedum

Gröna tak/Sedum

Plåtinklädnad av skorstenar

Plåtslageriarbeten